Select Page

Videoblog: Vincent Weltevreden oud HAN student Technische Bedrijfskunde

Videoblog: Vincent Weltevreden oud HAN student Technische Bedrijfskunde

In deze video vertelt Vincent Weltevreden oud HAN student over zijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de HAN en over zijn werk bij Gazelle.
Overigens interviewt Vincent ook collega Max nog even over het onderwerp kwaliteitscontrole. Zo krijgen we een mooi inkijkje in zijn werk als kwaliteitsmanager.

Jorine Knüppe over Technische Bedrijfskunde op weblog Studeer TechniekBekijk ook de weblogpostings van Jorine Knüppe over haar studie Technische Bedrijfskunde op de weblog Studeer Techniek.

Andere video’s vind je op de speciale video website Studeer Techniek of kijk hierboven in het menu voor meer video’s.

Tweets van @studeertechniek en met #studeertechniek en #hantechniekAbout The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This