Videoblog: Hiddo Visser Gazelle – goede toekomst voor Techniek studenten

Videoblog: Hiddo Visser Gazelle – goede toekomst voor Techniek studenten

Hiddo Visser Innovatiemanager bij Gazelle legt uit waarom er zo’n goede toekomst is voor techniek studenten, hoe de relatie is met de HAN en hoe je in contact kunt komen met potentiele werkgevers en Gazelle.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

  1. Hans Mestrum

    @kmajrothuizen bedankt voor je reactie. Het was zeker top bij Gazelle! Fijne mensen en fijne locatie. En met jou erbij natuurlijk helemaal top.

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    @studeertechniek he dat is leuk dat je hier reageert 😉 Ik ben blij dat ik video’s mag maken voor de blog en mee mag helpen aan sociale media binnen HAN Techniek. Leuk werk!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This