Select Page

Videoblog: Hiddo Visser Gazelle – goede toekomst voor Techniek studenten

Videoblog: Hiddo Visser Gazelle – goede toekomst voor Techniek studenten

Hiddo Visser Innovatiemanager bij Gazelle legt uit waarom er zo’n goede toekomst is voor techniek studenten, hoe de relatie is met de HAN en hoe je in contact kunt komen met potentiele werkgevers en Gazelle.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

  1. Hans Mestrum

    @kmajrothuizen bedankt voor je reactie. Het was zeker top bij Gazelle! Fijne mensen en fijne locatie. En met jou erbij natuurlijk helemaal top.

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    @studeertechniek he dat is leuk dat je hier reageert 😉 Ik ben blij dat ik video’s mag maken voor de blog en mee mag helpen aan sociale media binnen HAN Techniek. Leuk werk!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This