Select Page

Videoblog: HAN Hydromotive – voorbereiding testdag Shell Ecomarathon

Videoblog: HAN Hydromotive – voorbereiding testdag Shell Ecomarathon

We waren even in het lab van het HAN Hydromotive team, waar studenten volop bezig waren met de voorbereidingen voor de Shell Ecomarathon testdag van dinsdag 19 april a.s. Er werd druk geplamuurd met speciale lichtgewicht plamuur. Normale plamuur zou het voertuig te zwaar maken.
We horen allereerst docent Wijnand Zwart wat meer over het project vertellen en daarna komen er enkele studenten aan het woord die zich voorstellen en vertellen wat ze doen in het project.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This