Select Page

Videoblog: Ghassan Alagourie studeerde HAN Industrieel Product Ontwerpen

Videoblog: Ghassan Alagourie studeerde HAN Industrieel Product Ontwerpen

Ghassan Alagourie was een enthousiaste en gastvrije gastheer tijdens ons bezoek aan Gazelle. Hij had de hele middag gereserveerd voor Kyra Rothuizen (van de blog Studeer Techniek) en mij. Na een prachtige rondleiding door de fabriek hebben we 5 mensen gesproken van Gazelle, waarvan 4 (oud) studenten van de HAN.

Natuurlijk wilde Ghassan ons ook zijn verhaal vertellen. Hij deed nl. de opleiding Industrieel Product Ontwerpen aan de HAN en liet ons trots zijn afstudeeropdracht zien en zijn designfiets. Fijne gesprekken op een fijne locatie bij een prachtig Nederlands bedrijf!

Kim van der Plas over Industrieel Product Ontwerpen op weblog Studeer TechniekBekijk ook de weblogpostings van Kim van der Plas over haar studie Industrieel Product Ontwerpen op de weblog Studeer Techniek.

Andere video’s vind je op de speciale video website Studeer Techniek of kijk hierboven in het menu voor meer video’s.

Tweets van @studeertechniek en met #studeertechniek en #hantechniekAbout The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This