Videoblog: Ghassan Alagourie studeerde HAN Industrieel Product Ontwerpen

Videoblog: Ghassan Alagourie studeerde HAN Industrieel Product Ontwerpen

Ghassan Alagourie was een enthousiaste en gastvrije gastheer tijdens ons bezoek aan Gazelle. Hij had de hele middag gereserveerd voor Kyra Rothuizen (van de blog Studeer Techniek) en mij. Na een prachtige rondleiding door de fabriek hebben we 5 mensen gesproken van Gazelle, waarvan 4 (oud) studenten van de HAN.

Natuurlijk wilde Ghassan ons ook zijn verhaal vertellen. Hij deed nl. de opleiding Industrieel Product Ontwerpen aan de HAN en liet ons trots zijn afstudeeropdracht zien en zijn designfiets. Fijne gesprekken op een fijne locatie bij een prachtig Nederlands bedrijf!

Kim van der Plas over Industrieel Product Ontwerpen op weblog Studeer TechniekBekijk ook de weblogpostings van Kim van der Plas over haar studie Industrieel Product Ontwerpen op de weblog Studeer Techniek.

Andere video’s vind je op de speciale video website Studeer Techniek of kijk hierboven in het menu voor meer video’s.

Tweets van @studeertechniek en met #studeertechniek en #hantechniekAbout The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This