Select Page

Videoblog: blogger Erwin van Bockhooven interviewt bij HAN Ecomarathon presentaties

Videoblog: blogger Erwin van Bockhooven interviewt bij HAN Ecomarathon presentaties

Afgelopen vrijdag waren we te gast bij de presentaties concept ontwerp duurzame voertuigen van het HAN Ecomarathon project bij HTS Autotechniek. Erwin van Bockhooven, student HTS Autotechniek en blogger op de blog Studeer Techniek sprak met Matthieu een collegastudent over het HAN Ecomarathon project.
In mei gaan we terug om de voertuigen te zien en in juni rijden de studenten op het Midland Circuit in Lelystad hun duurzame rondje op 1 liter brandstof.

Erwin van Bockhoven over HTS Autotechniek op weblog Studeer TechniekBekijk ook de weblogpostings van Erwin van Bockhoven over haar studie aan de HTS Autotechniek op de weblog Studeer Techniek.

Andere video’s vind je op de speciale video website Studeer Techniek of kijk hierboven in het menu onder Video’s HTS Autotechniek voor meer video’s van HTS Autotechniek.

Tweets van @studeertechniek en met #studeertechniek en #hantechniekAbout The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This