Select Page

Testblog met ScribeFire extension in Google Chrome

Testblog met ScribeFire extension in Google Chrome

Is ScribeFire zo mooi als het er nu uitziet terwijl ik dit maak. Ik zit nu via een button in Google Chrome toolbar in het ScribeFire scherm deze blogpost te maken. Ik zie de meeste zaken die ik nodig heb, zoals tags en categorieen. Het enige wat ik niet zie is hoe ik een featured image in het bericht krijg. Dat zorgt ervoor dat er bij de titel een plaatje komt te staan en op de homepagina dat plaatje ook weergeeft.

ScribeFire is een browser extensie, dus ik heb hem als Google Chrome extensie geinstalleerd. Handig! 

En terwijl ik nu de tags invoer geeft scribefire een lijst van mijn meest gebruikte tags weer. Wew. Verder kan ik ook nog aan deze posting gerelateerde berichten koppelen zoals je ziet. Die berichten komen dus van internet en kan ik selecteren. Nu maar eens publiceren en kijken wat er gebeurt. Het kan dus zijn dat ik deze blog weer delete.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans Mestrum

    Update: het plaatje heb ik dus later toegevoegd in WordPress. Eens uitzoeken of dat ook kan met ScribeFire. Uiteraard kan ik wel een plaatje e.d. toevoegen in ScribeFire maar het gaat me dus om een Featured Image.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This