Select Page

HAN Studeer Techniek met nieuwe social media kanalen: doe mee!

HAN Studeer Techniek met nieuwe social media kanalen: doe mee!

Studeer Techniek is het initiatief van HAN Techniek om de Verleiding en het beroepsperspectief van de Techniek te laten zien. Ik lever daar een bijdrage aan door deze weblog en de video’s die ik voor Studeer Techniek maak. Samen met HAN MCV collega Kyra Rothuizen trekken we er vaak op uit om studenten te interviewen tijdens projecten, workshops. stages en afstudeeropdrachten. Daarbij laten we ook de opdrachtgevers, docenten, werkgevers of recruiters aan het woord. Zo proberen we een blik in de (techniek)keuken te geven.
Nu hebben we sinds kort een paar nieuwe kanalen toegevoegd om al dat moois van Techniek te laten zien. Omdat we vinden dat we daar moeten zijn waar mogelijk geïnteresseerden zitten. Hieronder een overzichtje.

Flickr fotopool: hier kun je foto’s bekijken en vooral ook uploaden die te maken hebben met HAN Techniek (stages, opdrachten, pratica, evenementen etc.)
Facebook fanpagina HAN Studeer Techniek. Daar kun je door middel van een “Like” of “Vind ik leuk” laten merken dat je die pagina interessant vindt of de berichten op die pagina. Natuurlijk kun je ook je reatie achterlaten op het Prikbord of de berichten van het prikbord delen met anderen.
YouTubekanaal HAN Studeer Techniek waar je de video’s van diverse opleidingen, stages etc. kunt vinden. Uiteraard kun je daar ook “Likes” uitdelen en de video delen met je vrienden.

Naast deze nieuwe kanalen hadden we al de weblog Studeer Techniek, de video-site Studeer Techniek en kon je ons al vinden met @studeertechniek op Twitter.

Ik zou zeggen kom eens langs, voeg ons toe, deel je content of laat ons eens weten wat je er van vindt. Ik ben benieuwd wie foto’s toevoegt, reageert op de weblog, in facebook of in twitter of wat deelt met anderen.

Doe je mee?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This