Select Page

Fotoblog: Werktuigbouwkunde studenten aan de slag in Indonesie

Fotoblog: Werktuigbouwkunde studenten aan de slag in Indonesie

2 HAN-studenten Werktuigbouwkunde hebben een studiereis gemaakt naar een eiland in Indonesië.

De studenten Werktuigbouwkunde Peter Smids en Roy Krajenbrink hebben een onderwijsprijs gewonnen voor hun ontwerp voor een duurzame energie- en watervoorziening in opdracht van het toeristenresort Via Vacare. De prijs betreft een studiereis, beschikbaar gesteld door het HAN Steunfonds en de Faculteit Techniek. De HAN heeft onlangs energiebesparing tot speerpunt gemaakt binnen het duurzaamheidsonderzoek en -onderwijs.

Via Vacare ligt op Gili Gede, een eiland voor de kust van Lombok. De winnaars gingen er naar toe met als doel ter plekke na te gaan wat er haalbaar is aan verbeteringen aan de energie- en watervoorziening. Ze kregen bovendien, als opbrengst bij de HAN van de Warme-Truiendag, zonnelampen mee om uit te reiken aan kinderen ter ondersteuning van hun scholing.
Peter en Roy en docent Christiaan Boudri maakten prachtige foto’s. Ik heb een selectie gemaakt en die vind je hieronder.

[miniflickr photoset_id=”72157626589317250″]Foto’s Werktuigbouwkunde studenten aan de slag in Indonesie[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Videoblog: eindpresentatie studenten HAN Werktuigbouwkunde over Gili Gede | HANs on Experience - [...] studiereis naar Gili Gede, Lombok, Indonesië. Ik blogde al eerder een aantal video’s en foto’s van deze reis en…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This