Select Page

Fotoblog: Werktuigbouwkunde studenten aan de slag in Indonesie

Fotoblog: Werktuigbouwkunde studenten aan de slag in Indonesie

2 HAN-studenten Werktuigbouwkunde hebben een studiereis gemaakt naar een eiland in Indonesië.

De studenten Werktuigbouwkunde Peter Smids en Roy Krajenbrink hebben een onderwijsprijs gewonnen voor hun ontwerp voor een duurzame energie- en watervoorziening in opdracht van het toeristenresort Via Vacare. De prijs betreft een studiereis, beschikbaar gesteld door het HAN Steunfonds en de Faculteit Techniek. De HAN heeft onlangs energiebesparing tot speerpunt gemaakt binnen het duurzaamheidsonderzoek en -onderwijs.

Via Vacare ligt op Gili Gede, een eiland voor de kust van Lombok. De winnaars gingen er naar toe met als doel ter plekke na te gaan wat er haalbaar is aan verbeteringen aan de energie- en watervoorziening. Ze kregen bovendien, als opbrengst bij de HAN van de Warme-Truiendag, zonnelampen mee om uit te reiken aan kinderen ter ondersteuning van hun scholing.
Peter en Roy en docent Christiaan Boudri maakten prachtige foto’s. Ik heb een selectie gemaakt en die vind je hieronder.

[miniflickr photoset_id=”72157626589317250″]Foto’s Werktuigbouwkunde studenten aan de slag in Indonesie[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Videoblog: eindpresentatie studenten HAN Werktuigbouwkunde over Gili Gede | HANs on Experience - [...] studiereis naar Gili Gede, Lombok, Indonesië. Ik blogde al eerder een aantal video’s en foto’s van deze reis en…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This