Select Page

Videoblog: Simone en Elke over de opleiding Chemie van HAN HLO

Videoblog: Simone en Elke over de opleiding Chemie van HAN HLO

Simone en Elke zitten op de HAN HLO in het 3e jaar. Ze studeren chemie. De een analytische chemie en de ander organische chemie. Maar wat houdt die opleiding eigenlijk in. Elke en Simone leggen het uitvoerig uit. Daarnaast zie je ze aan het werk met een practicum. De video is gemaakt door Ton Ammerlaan van HAN HLO. Ik heb hem bewerkt en online gezet.

Ruben Krause over HAN Chemie op weblog Studeer TechniekBekijk ook de weblogpostings van Ruben Krause over zijn studie HAN Chemie op de weblog Studeer Techniek.

Andere interessante blogpostings vind je op de weblog Studeer Techniek. Daar schrijven studenten over hun (dagelijkse) ervaringen.

Andere video’s vind je op de speciale video website Studeer Techniek of kijk hierboven in het menu onder de video’s.

Tweets van @studeertechniek en met #studeertechniek en #hantechniekAbout The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This