Select Page

Videoblog: Courage Architecten mensen met staal in hun bloed

Videoblog: Courage Architecten mensen met staal in hun bloed

De heer Courage aan het woord over zijn architectenbureau, zijn personeel (HAN studenten) met staal in hun bloed, de rol van de HAN en de toekomst voor bouwkunde studenten.

Michelle Wezenberg over HAN Bouwkunde op weblog Studeer TechniekBekijk ook de weblogpostings van Michelle Wezenberg/ over haar studie HAN Bouwkunde op de weblog Studeer Techniek.

Andere video’s vind je op de speciale video website Studeer Techniek of kijk hierboven in het menu onder Video’s HAN Bouwkunde en Civiele Techniek voor meer video’s van HAN Bouwkunde en Civiele Techniek.

Tweets van @studeertechniek en met #studeertechniek en #hantechniek

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This