Select Page

Videoblog: Bas en Tiemen gaan planten “doen” bij HAN HLO

Videoblog: Bas en Tiemen gaan planten “doen” bij HAN HLO

Bas en Tiemen zitten op de opleiding Biologie en Medische Laboratoriumonderzoek van de HLO bij de HAN in Nijmegen.

Ze willen volgend jaar de specialisatie planten gaan doen. Ofwel: Moleculaire Plantenbiologie. Een unieke opleiding in Nederland.

We nemen een kijkje met hen in het plantenlaboratorium in de kelder van het HLO gebouw, waar het warm en vochtig was. We horen een gepassioneerd verhaal over algen. Want dat is de toekomst. Waarom? Bas weet het precies.

Sefanne Hakken over HAN Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek op weblog Studeer TechniekBekijk ook de weblogpostings van Sefanne Hakken over haar studie HAN Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek op de weblog Studeer Techniek.

Andere interessante blogpostings vind je op de weblog Studeer Techniek. Daar schrijven studenten over hun (dagelijkse) ervaringen.

Andere video’s vind je op de speciale video website Studeer Techniek of kijk hierboven in het menu onder de video’s.

Tweets van @studeertechniek en met #studeertechniek en #hantechniekAbout The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This