Video: Opdracht 1 van de course Audiovisual Design van het semester CAVI

Video: Opdracht 1 van de course Audiovisual Design van het semester CAVI

Leuk! Ik kwam dit tegen bij Zohal Rezaie ofwel @zohaaal op twitter. Zohal is studente Communication & Multimedia Design aan de HAN bij Informatica, Media en Communicatie.

Onderstaande video was een opdracht. Ik vind het altijd boeiend en interessant om te zien wat studenten doen. En nog mooier is het als ze het gewoon openbaar zetten en via social media communiceren. Want zo krijgen ze feedback en connectie. Goede zaak dus wat Zohal doet. En het geeft een mooi inkijkje in het gebouw van ICA en dan specifiek het practicum lokaal. Ze ging eens op onderzoek uit in dit lokaal van Technische Informatica.

Trouwens ze werkt ook als Razende Reporter voor HAN iMedia/MCV en is ze bezig met het organiseren van het evenement Gesluierde Schoonheid. Wat een prachtige naam voor een evenement! Klinkt als poëzie in de oren. Dat introfilmpje heeft ze ook online staan. Mooi toch?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    @zohaaal You’re welcome 😉 Laat me weten als jullie meer mooie video’s hebben. Ik volg je.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This