Select Page

Probleem CSS van Flickr Gallerie plugin met Accordian sidebar

Probleem CSS van Flickr Gallerie plugin met Accordian sidebar

De CSS van de flickr gallerie plugin, of liever de deze jquery-ui-1.7.3.css veroorzaakt een probleem met de CSS van iBlogPro. Er zit in de css file van de flockr gallerie een stukje code in onder Accordion dat de Accordion sidebar verminkt. Niet qua functionaliteit, maar qua opmaak.
Door het bewuste stukje onder het kopje Accordion (regels 315 t/m 324) uit te sluiten is dit probleem weg. Ook het gedeelte onder het kopje Icons (regel 88 t/m 100) kan problemen veroorzaken.
Om in de toekomst bij evt. updates van de plugin nog op te kunnen zoeken hoe het ook al weer was, leg ik het hier nu even vast. Uiteraard heb ik de code ook even opgeslagen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This