Select Page

HAN-studenten winnen voorronde SpinAwards 2011

HAN-studenten winnen voorronde SpinAwards 2011

Studenten van verschillende communicatieopleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) hebben zich gekwalificeerd voor de landelijke finale van de SpinAwards Jong Talent. Aan de regionale voorronde, die bij de HAN in Arnhem plaatsvond, deden 9 studenten(teams) van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) en van de HAN mee.

Hieronder het persbericht.

Bekijk hier alle nominaties.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Ella Hueting

  Wat leuk om te lezen dat een van de nominaties is voor het twitterboekje dat Buro302 maakte voor mijn afscheid. Dat is ook een heel bijzonder boekje. Zal mij niets verbazen als het een hype wordt. Ella Hueting

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   @ellahueting Ja was ook een hele leuke presentatie. Was live te volgen via internet vanuit auditorium o.a. met Marco Derksen en Indira Reynhardt in de jury.

   Antwoord
   • Indirareynaert

    Indira Reynaert is mijn naam 😉

    Antwoord
    • Hans Mestrum

     @indirareynaert oeps slip of de pen 😉 Excuses. Is aangepast

     Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This