HAN-studenten winnen voorronde SpinAwards 2011

HAN-studenten winnen voorronde SpinAwards 2011

Studenten van verschillende communicatieopleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) hebben zich gekwalificeerd voor de landelijke finale van de SpinAwards Jong Talent. Aan de regionale voorronde, die bij de HAN in Arnhem plaatsvond, deden 9 studenten(teams) van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) en van de HAN mee.

Hieronder het persbericht.

Bekijk hier alle nominaties.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Ella Hueting

  Wat leuk om te lezen dat een van de nominaties is voor het twitterboekje dat Buro302 maakte voor mijn afscheid. Dat is ook een heel bijzonder boekje. Zal mij niets verbazen als het een hype wordt. Ella Hueting

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   @ellahueting Ja was ook een hele leuke presentatie. Was live te volgen via internet vanuit auditorium o.a. met Marco Derksen en Indira Reynhardt in de jury.

   Antwoord
   • Indirareynaert

    Indira Reynaert is mijn naam 😉

    Antwoord
    • Hans Mestrum

     @indirareynaert oeps slip of de pen 😉 Excuses. Is aangepast

     Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This