Select Page

Foto’s diploma uitreiking HAN Engineering 18 februari 2011

Foto’s diploma uitreiking HAN Engineering 18 februari 2011

Hieronder de foto’s van de diploma uitreiking van HAN Engineering 18 februari 2011 van de opleidingen Embedded Systems Engineering, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen en Technische Bedrijfskunde.

Studenten die de foto’s willen downloaden kunnen dat doen door naar de set foto’s te gaan en op een bepaalde foto te klikken. Onder Actions staat View All Sizes. Kies dan het gewenste formaat en klik op de download link boven de foto.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Inezmariet

    Gefeliciteerd iedereen! Over verse engineers gesproken… ik weet dat er in Arnhem een bureau zit die startersfuncties aanbiedt! Heel interessant. De website is http://www.squarez.nl. Succes! Inez

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This