Select Page

Empowered: ben ik een HERO? En jij?

Empowered: ben ik een HERO? En jij?

Ik heb het boek Empowered hier voor me liggen. Ga daar in de vakantie volgende week eens aan beginnen. De tekst op de flap is interessant genoeg om er veel van te verwachten en ik voel me er zelf door aangesproken. Want ik geloof dat ik empowered ben en binnen de HAN een HERO ben. En voordat je een verkeerde voorstelling van zaken krijgt of een verkeerde indruk van mijn zelfbeeld vraag ik je om onderstaande flaptekst eens te lezen wat een HERO is. Ben jij ook een HERO?

Is your company empowered for success?
You know it is happening within your organisation. Your people-usting low-cost, accessible technology-are connecting with custmers and building innovative new solutions. But who are these creative problem solvers. We call them HEROes: Highly Empowered and Resourceful Operatives. Your company needs them, because in the age of Twittre, iPhones, Facebook, YouTube, and an ever-evolving torrent of Web information, your customers now step up to the counter and with more data and access than ever before-often overmatching your team.
In Empowered, Forrester’s Josh Bernoff-coauthor of the pioneering book Groundswell- and Ted Schadler explain how to transfor your company by unleashing the force of HEROes.

Hieronder kun je het eerste hoofdstuk lezen. Klik op het icoontje links voor een beeldvullende versie. Of lees een stuk uit het boek bij Amazon.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This