Select Page

CMeSkate: met HAN presentaties

CMeSkate: met HAN presentaties

Even bloggen dit.

Exclusieve onderwijsmiddag van Computron en Microsoft. Vrijdag 4 maart 2011 nemen we u mee naar de Onderwijs en ICT-wereld van de nabije toekomst: The Sky has No Limit! Zaken zoals Social Media, tablets, cloud services en mobile learning komen zeker aan de orde. Aan het eind van de middag bieden we u de mogelijkheid om onder begeleiding van DuoSport uw schaatstechniek te verfijnen.

Op deze middag hielden @justinevdberg en @vanpopta ook allebei een presentatie. Je vindt de sheets, tweets en enkele foto’s in de Storify hieronder.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This