Select Page

25 maart Hot Science Day bij HAN Techniek in Arnhem

25 maart Hot Science Day bij HAN Techniek in Arnhem

Vrijdag 25 maart organiseert Béta 1 op1 de jaarlijkse Hot Science Day bij HAN Techniek in Arnhem. De dag is bedoeld voor leerlingen uit havo 4/5 die meedoen aan het Bèta 1 op 1 project. Zij kunnen kennismaken met alle technische opleidingen van de HAN. Op de Hot Science Day vertellen studenten en oud-studenten over hun opleiding, de stages en over de beroepen. Daarna worden er door alle instituten leuke workshops georganiseerd, waar leerlingen op een praktische en leuke manier kunnen kennismaken met techniek. Alle instituten en opleidingen van de faculteit Techniek doen mee aan de Hot Science Day.

Programma

10.00 uur Ontvangst
10.15 uur Opening in de collegezaal
10.30 uur Algemene lezing over techniek
11.00 uur Indeling in groepen
11.20 uur Lezingen: 

 • Applied Science
  Een oud-student vertelt over zijn studietijd bij de HLO in Nijmegen en over het onderzoek dat hij nu aan de Radboud Universiteit doet.
 • Built Environment
  Een oud-student Bouwkunde komt vertellen over zijn stage en afstuderen.
 • Engineering
  Een 4e jaarsstudent Elektrotechniek vertelt over zijn studie bij de HAN. Een docent vult zijn verhaal aan over de andere studierichtingen van Engineering.
 • Autotechniek
  Oud-studenten van HAN Autotechniek zijn in 2009 met hun eigen bedrijf begonnen. Zij ontwikkelden een ‘kit’ waarmee tuk tuks eenvoudig kunnen worden aangepast, zodat ze op (veel schonere) LPG kunnen rijden. Zij vertellen over hun successen in India en daarbuiten. 

12.15 uur Gezamenlijke lunch in de Aula
13.15 uur Groepen gaan naar workshops
13.20 uur Begin workshops 

Workshops

 • Applied Science: DNA Profiel Analyse
 • Built Environment: Spaghettibrug bouwen
 • Engineering: Energiezuinige gadget bouwen
 • Autotechniek: Explore Green Mobility

15.00 uur Afsluiting in de collegezaal

Hot Science Day
Vrijdag 25 maart 2011
HAN Faculteit Techniek
Ruiterberglaan 26
Arnhem

via han.nl

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This