Select Page

Videoblog: Emily vertelt over de C-propedeuse bij HAN IMC (ICA)

Videoblog: Emily vertelt over de C-propedeuse bij HAN IMC (ICA)

Emily is gestart bij de C (Communicatie) propedeuse van de HAN-opleidingen Informatica, Media en Communicatie (IMC) in Arnhem. Zij vertelt waar studenten in het eerste jaar aan werken.
Denk bijvoorbeeld aan Redesign, Immersive Space, DirectMail, WiKi, Portal, Remediate of een Project. In de jaren daarna mogen de studenten zelf een drietal semesters kiezen.
We nemen een kijkje bij de HAN, samen met Emily! Kijk voor meer informatie op: http://www.han.nl/imcLees wat je kunt verwachten in de C-propedeuse?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Videoblog: Emily vertelt over de C-propedeuse bij HAN IMC (ICA) | HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum and Hans Mestrum, Gemma Brands. Gemma Brands said: RT @hansmestrum:…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This