Select Page

Video: Return on Attention is de nieuwe ROI

Video: Return on Attention is de nieuwe ROI

Een interessante video op Frankwatching van een interview met Jim Stolze over de Attention Economy. Daaronder de presentatie die hij gaf tijdens MWG11 over dit onderwerp.

Volgens Jim Stolze, oprichter van TEDx Amsterdam, bestaat de producteconomie niet meer. Dit is een aandachtseconomie geworden, waarin klanttevredenheid geen bijzaak meer is, maar hoofdzaak. Hij pleit ervoor dat nieuwe businessmodellen draaien om aandacht voor de klant. Want juist een tevreden klant genereert positieve aandacht en heeft daar een overdaad aan middelen voor.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Anoniem

  Hans, weet jij of er ook nog een video beschikbaar is met de presentatie die Jim Stolze heeft gegeven op MWG 2011?

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   Nee heb video @jimstolze nog niet kunnen vinden.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Video: Return on Attention is de nieuwe ROI | HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum and Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: Video: Return…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This