Select Page

Video: Lipdub Minor PR & Mediarelaties HAN

Video: Lipdub Minor PR & Mediarelaties HAN

Lipdub gemaakt tijdens de kickoff op 31 januari 2011 van de minor PR & Mediarelaties van de Faculteit Economie & Management, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Lipdub Minor PR & Mediarelaties HAN from Minor PR & Mediarelaties on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Anoniem

  Leuk dit, het zet de minor op een leuke manier op de kaart. Ik kende lipdub van YouTube op scholen in Amerika.

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   @gijsros ja precies. Veel Nederlandse scholen hadden dit al, maar nu wij ook. Hou je niet in om er zelf ook een te organiseren 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Video: Lipdub Minor PR & Mediarelaties HAN | HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by wibesnelting and Gijs Ros, Fia Schooljan. Fia Schooljan said: @AnkeWintermans Lipdubclip waar…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This