Select Page

Marco vertelt over de I-propedeuse bij HAN IMC (ICA)

Marco vertelt over de I-propedeuse bij HAN IMC (ICA)

Marco is 18 jaar en volgt de Informatica (I) propedeuse bij de HAN-opleidingen Informatica, Media en Communicatie in Arnhem.
Hij vertelt waaraan hij in het eerste jaar zoal heeft gewerkt: database applications, game development en websites bouwen.
De jaren daarna mag Marco helemaal zelf opvullen, omdat er keuze is uit veel verschillende praktijkgerichte semesters. Denk daarbij aan: game programming, het bouwen van een interactieve internetapplicatie of het maken van een robot!

Studenten hebben niet alleen raakvlakken met informatica, maar ook met communicatie. Na de lessen kun je lekker ontspannen in de ICA Lounge of op de HAN Campus. Kijk voor meer informatie op:
Naar de video in YouTube. Of voor meer verhalen van studenten kun je terecht op de HAN Studeer Techniek blog.

Wat kun je verwachten in de I-propedeuse?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Marco vertelt over de I-propedeuse bij HAN IMC (ICA) | HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: Marco vertelt over de I-#propedeuse…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This