Select Page

Cisco: Why vlogging is better then blogging

Cisco: Why vlogging is better then blogging

John Earnhardt (below in the video) (@urnhart on twitter), Cisco’s blogger-in-chief and senior manager of media relations, explaines how video production has been distributed throughout the company. “Seeing someone and hearing them is much more impactful than the written word,” he says. And you have to be authentic, transparent and credible.

Cisco: ‘Why vlogging is better than blogging’ from JD Lasica on Vimeo.

“We don’t want to spend a lot of time editing videos that will get 500 to 10,000 views,” John Earnhardt said. Cumulatively, the return on investment for using video is “a no-brainer,” he also said. “If you factor in the cost of the camcorders and training time, the ROI is 4 cents per video view and dropping”.

“The real hurdle is just starting [the process]: getting the camera, teaching people how to get the video up on the Web,” Earnhardt said. “The real message is to just go out there and do it.”

Thanks to Social Media Biz and especially to JD Lasica (@jdlasica on twitter) for putting this online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Cisco: Why vlogging is better then blogging | HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum. Hans Mestrum said: [Geblogd] Cisco: Why vlogging is better then…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This