Fotoblog: Voorronde European Union Science Olympiad bij HAN HLO

Fotoblog: Voorronde European Union Science Olympiad bij HAN HLO

Prachtig was het om deze Havo- en VWO-scholieren zo bezig te zien in het laboratorium van HAN HLO. Gecontreerd, enthousiast en leergierig waren ze bezig met het uitvoeren van allerlei proefjes in het kader van de voorrondes van EUSO. Voor mij was het ook een genot om daar bij te mogen zijn om onderstaande foto’s te maken. De fotoset vind je in het online foto archief in Flickr en hieronder. Ze staan ook op de foto pagina die je hierboven in het menu vindt. Een video-impressie komt hier ook nog.
Klik op een foto voor een vergroting. Daarna kun je vooruit of achteruit door de foto’s bladeren.

[miniflickr photoset_id=”72157625443720411″]Foto’s Voorronde European Union Science Olympiad bij HAN HLO[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Fotoblog: Voorronde European Union Science Olympiad bij HAN HLO -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: Fotoblog: Voorronde European Union Science…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This