Video’s studenten HAN post-HBO opleiding Adviseur Online Communicatie

Video’s studenten HAN post-HBO opleiding Adviseur Online Communicatie

In februari 2011 start de post-HBO opleiding Adviseur Online Communicatie van de HAN weer.
Tom Vermulst, opleidingsmanager van deze opleiding en ik gingen langs een aantal cursisten van de huidige groep en zij vertelden ons kort het een en ander over hun werk en de opleiding. Hieronder een playlist met de 4 video’s. Klik op een video om hem af te spelen.


Naar de afspeellijst van deze video’s

Voor meer informatie over deze opleiding kun je terecht op de HAN website.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. marco derksen

  Leuk om aantal van mijn studenten terug te zien in deze video’s. Alleen dat achtergrondmuzakje kan echt niet Hans 😉

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   @marketingfacts Dank je. Smaken veschillen he 😉 Zijn muziekjes uit de standaardbiblotheek van Premiere Pro. Heb jij tips voor alternatieven?

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Video’s studenten HAN post-HBO opleiding Adviseur Online Communicatie -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: [Geblogd] Video’s studenten HAN post-HBO…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This