Videoblog: voorronde First Lego League bij HAN HLO

Videoblog: voorronde First Lego League bij HAN HLO

Basisschoolleerlingen streden in de voorronde van de First Lego League wie van hen naar de Benelux kampioenschappen mocht. De wedstrijd had 3 onderdelen: een presentatie, het tonen van teamwork en het afleggen van een parcours door een zelf gebouwde en geprogrammeerde robot van lego.


Naar de video in YouTube

Meer video’s vind je bovenaan in het menu onder de rubriek video’s. Daarnaast is er eenwebsite Studeer Techniek waar ook video’s van projecten te vinden zijn. Ervaringen van studenten lees je op de Studeer Techniek weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Riky

  We feliciteren Team WIT! van het Talent uit Lent, en hun begeleiders, met het winnen van de voorronde, Super gedaan allemaal!!
  Riky/Peter/Merel/Viktor/David

  Antwoord
 2. Maria de Jong

  Team WIT, van harte gefeliciteerd! Wat een teamwork, en wat een aantrekkelijk parcours. En die robot ziet er ook heel erg leuk uit!
  Gerrit en Maria (opa en oma van Stijn)

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Videoblog: voorronde First Lego League bij HAN HLO -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Barbara Evertsen. Barbara Evertsen said: Videoblog: voorronde First Lego League…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?