Select Page

Videoblog: voorronde First Lego League bij HAN HLO

Videoblog: voorronde First Lego League bij HAN HLO

Basisschoolleerlingen streden in de voorronde van de First Lego League wie van hen naar de Benelux kampioenschappen mocht. De wedstrijd had 3 onderdelen: een presentatie, het tonen van teamwork en het afleggen van een parcours door een zelf gebouwde en geprogrammeerde robot van lego.


Naar de video in YouTube

Meer video’s vind je bovenaan in het menu onder de rubriek video’s. Daarnaast is er eenwebsite Studeer Techniek waar ook video’s van projecten te vinden zijn. Ervaringen van studenten lees je op de Studeer Techniek weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Riky

  We feliciteren Team WIT! van het Talent uit Lent, en hun begeleiders, met het winnen van de voorronde, Super gedaan allemaal!!
  Riky/Peter/Merel/Viktor/David

  Antwoord
 2. Maria de Jong

  Team WIT, van harte gefeliciteerd! Wat een teamwork, en wat een aantrekkelijk parcours. En die robot ziet er ook heel erg leuk uit!
  Gerrit en Maria (opa en oma van Stijn)

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Videoblog: voorronde First Lego League bij HAN HLO -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Barbara Evertsen. Barbara Evertsen said: Videoblog: voorronde First Lego League…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This