Select Page

Videoblog: video-impressie European Union Science Olympiad bij HAN HLO

Videoblog: video-impressie European Union Science Olympiad bij HAN HLO

Naast de foto’s in de fotoblog heb ik ook een video gemaakt van de voorrondes van EUSO bij de HAN HLO
Er hebben dit jaar 10 teams van 3 leerlingen bij de HLO meegedaan. De teams kwamen van Het stedelijk Gymnasium Den Bosch, Willem van Oranje College te Waalwijk, Philips van Horne te Weert, Sgs. Sophianum te Gulpen, Pleincollege Bisschop Bekkers te Eindhoven, Ds. Pierson College te Den Bosch en Candea College te Duiven.
De wedstrijd bestond uit een biologie opdracht (Fotosynthese), een scheikunde opdracht (dunnelaag en kolomchromatografie) en een natuurkunde opdracht (trillende veer).
De winnaars zijn geworden: Lise Ripken, Lisa Struik en Vera Tolk van het Stedelijk Gymnasium Den Bosch.


Naar de video in YouTube

Meer video’s vind je bovenaan in het menu onder de rubriek video’s. Daarnaast is er een website Studeer Techniek waar ook video’s van projecten te vinden zijn. Ervaringen van studenten lees je op de Studeer Techniek weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This