Select Page

Videoblog: Peter Lokhorst directeur van VAPA over blended learning

Videoblog: Peter Lokhorst directeur van VAPA over blended learning

Bij VAPA maken en geven ze training. Oud HAN student Harold Lentink van de opleiding CMD werkt er en ontwikkelt er multimedia trainingen. We horen Harold aan het woord in een andere video. In deze video vertelt directeur Peter Lokhorst over het bedrijf en over blended learning.


Naar de video in YouTube

Meer video’s vind je bovenaan in het menu onder de rubriek video’s. Daarnaast is er een website Studeer Techniek waar ook video’s van projecten te vinden zijn. Ervaringen van studenten lees je op de Studeer Techniek weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Videoblog: oud HAN CMD student Harold Lentink werkt bij VAPA - [...] Videoblog: Peter Lokhorst directeur van VAPA over blended learning [...]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This