Select Page

Videoblog: oud HAN CMD student Harold Lentink werkt bij VAPA

Videoblog: oud HAN CMD student Harold Lentink werkt bij VAPA

Harold Lentink is oud HAN student. Hij deed de opleiding Communicatie & Multimedia Design (CMD). Nu werkt hij bij VAPA. In een eerdere video hoorden we directeur Peter Lokhorst al aan het woord over het bedrijf en blended learning.
In deze video vertelt Harold over zijn werk en de aansluiting met zijn opleiding.


Naar de video in YouTube

Meer video’s vind je bovenaan in het menu onder de rubriek video’s. Daarnaast is er eenwebsite Studeer Techniek waar ook video’s van projecten te vinden zijn. Ervaringen van studenten lees je op de Studeer Techniek weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Videoblog: Peter Lokhorst directeur van VAPA over blended learning - [...] Regiofinale First Lego League Zuid-Gelderland bij HAN Videoblog: oud HAN CMD student Harold Lentink werkt bij VAPA [...]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This