Select Page

Videoblog: EcoTuk van je passie je beroep maken

Videoblog: EcoTuk van je passie je beroep maken

Frank en Ruben studeerden aan de HTS Autotechniek van de HAN. Nu hebben ze een eigen bedrijf EcoTuk. Ze wonnen een prestigieuze prijs The Wozzie Award. En maakten van hun passie hun beroep. In deze video vertellen ze er meer over.


Naar de video in YouTube

Meer video’s op de website Studeer Techniek. Voor ervaringen van studenten kun je terecht op het weblog Studeer Techniek.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Videoblog: EcoTuk van je passie je beroep maken -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: Videoblog: EcoTuk van je passie…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This