Videoblog: Techniek is ook beleving, gevoel en waardering – Gerrit Averesch

Videoblog: Techniek is ook beleving, gevoel en waardering – Gerrit Averesch

We waren in het spiksplinter nieuweTechnovium gebouw in Nijmegen. Natuurlijk hadden we mensen bij ons van de opleiding Bouwkunde van de HAN. Zo spraken we met Gerrit Averesch, docent bouwkunde en opleidingscoördinator bouwkunde. Kyra sprak met hem over het bijzonder gebouw en uiteraard over de opleiding en de toekomst van techniekstudenten.

Naar de video in YouTube

Meer video’s op Studeer Techniek of onder de rubriek hierboven in het menu: Video’s Bouwkunde en Civiele Techniek

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fotoblog: Technovium Nijmegen - [...] Videoblog: Techniek is ook beleving, gevoel en waardering – Gerrit Averesch [...]
  2. Tweets that mention Videoblog: Techniek is ook beleving, gevoel en waardering – Gerrit Averesch -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: @KMAJRothuizen @studeertechniek Videoblog: Techniek is…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This