Select Page

Videoblog: Odin Wenting oud HAN student bouwkunde (deel 3)

Videoblog: Odin Wenting oud HAN student bouwkunde (deel 3)

We waren te gast in het prachtige spiksplinternieuwe topsportcentrum in Almelo. Het IISPA. Dat staat voor Internationale Indoor Sportaccomodatie Almelo. Daar is topsport, turnen en breedtesport ondergebracht in 1 gebouw, Oud-HAN student bouwkunde Odin Wenting heeft aan de wieg gestaan van dit pand als adviseur. In 3 delen praat hij met Kyra Rothuizen over de opleiding bouwkunde, zijn werk, het combineren van zijn werk met zijn passie en over tips voor bouwkunde studenten. Ondertussen zie je de VIP/persruimte, de topsporthal, de breedtesporthal en de topsport turnhal.

In dit 3e praat Odin over passie, dromen, het combineren van hobby en werk en heeft hij tips voor bouwkunde studenten. Deel 1 en deel 2 vind je in de vorige postings.


Naar de video in YouTube

Voor meer video’s kun je kijken op Studeer Techniek. En voor ervaringen van studenten kun je terecht op de blog Studeer Techniek. Een overzicht van de video’s die ik voor HAN Bouwkunde maakte kun je kijken onder het menu aan de bovenkant: Video’s HAN Bouwkunde en Civiele Techniek

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Videoblog: Odin Wenting oud HAN student bouwkunde (deel 3) -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: @ptendonkelaar @KMAJRothuizen Videoblog: Odin Wenting…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This