Select Page

Videoblog: Linda Cornelissen van Witteveen+Bos over HAN studenten

Videoblog: Linda Cornelissen van Witteveen+Bos over HAN studenten

Linda Cornelissen Adviseur Personeel en Organisatie bij Witteveen+Bos vertelt over de HAN studenten die in dienst zijn bij Witteveen+Bos, het bedrijf en de groei van medewerkers.
Kyra Rothuizen interviewt haar. Dit naar aanleiding van een Business Course die HAN studenten Civiele Techniek en Bouwkunde daar in Deventer hadden.Naar de video in YouTube

Meer interessant video’s vind je op Studeer Techniek en bovenaan in het menu vind je de pagina’s met nog meer foto’s en video’s van Bouwkunde en Civiele Techniek.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This