Select Page

Videoblog: 4e-jaars studenten HAN Bouwkunde en Civiele Techniek

Videoblog: 4e-jaars studenten HAN Bouwkunde en Civiele Techniek

In deze video praat Kyra Rothuizen met een aantal 4e jaars van HAN Bouwkunde en Civiele Techniek over hun studie en de business course bij Witteveen+Bos. En natuurlijk vraagt ze de dames even hoe het hen bevalt tussen de heren.

Naar de video in YouTube

Als je meer interessante video’s wilt bekijken, dan kan dat door naar Studeer Techniek te gaan of bovenaan in het menu naar de videopagina van Bouwkunde en Civiele Techniek. Of bekijk de foto’s van Bouwkunde en Civiele Techniek.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This