Nieuwe blog Studeer Techniek live!

Nieuwe blog Studeer Techniek live!

De vernieuwde blog: Studeer Techniek van HAN Techniek is live!  De insteek van de blog is tweeledig:

1) Blogs over beroepsperspectief
N.a.v. de meeting over Baanzekerheid zijn Kyra Rothuizen en ik aan de slag gegaan en zijn er al verschillende filmpjes gemaakt bij InfoSupport, Genetwister, Witteveen & Bos, KeyGene. Arval, Mitsubishi enz. De komende tijd zullen er meer filmpjes/artikelen bij komen.

2) Studentenblogs
Een totaal nieuwe aanvulling is dat Techniek studenten gaan bloggen over hun ervaringen met hun opleiding. Mede geïnspireerd door wat Ilja van Bree is gestart met www.leraarworden.com is Paul ten Donkelaar met studenten gaan praten om te gaan bloggen voor Techniek. De eerste vier hebben al een artikel geschreven en er hebben zich er recent nog zes studenten gemeld van o.a. ICA en HLO.

Hieronder de nieuwste blogpostings van studenten. Leuke persoonlijke verhalen:

Tijdens de van Open Dag zaterdag worden er posters van deze  eerste vier bloggers opgehangen.

En natuurlijk is er de campagne site: Studeer Techniek waar veel filmpjes op staan. Kortom: weer een mooie stap van de HAN op het gebied van de inzet van nieuwe media.

Joanne, Lex, Meta, Kyra, Geert, Daan, Stefan en Paul mooi gedaan! En complimenten aan de eerste bloggers: Erwin, Michelle, Carlo en Jorine

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This