Fotoblog: Dag van de Duurzaamheid bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Fotoblog: Dag van de Duurzaamheid bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hieronder enkele foto’s van de fotoset Dag van de Duurzaamheid die ik maakte tijdens de Dag van de Duurzaamheid bij de HAN. Er werd o.a. een oplaadpaal voor elektrische auto’s officieel in gebruik genomen. Daarnaast kregen 3 groepen studenten een prijs voor duurzame projecten en was er een modeshow van duurzame kleding. Bovendien werd het startschot gegeven door Ron Bormans voor de elfstedentocht van elektrische auto’s naar Almere.

Later zet ik op deze blog de video’s neer van deze dag.

De foto’s zijn te bekijken in de fotoset online en hieronder. Klik op een foto voor een vergroting. Daarna kun je door de foto’s bladeren. De set staat ook op de fotopagina Duurzaamheid via het menu bovenaan deze weblog.

[miniflickr tags=”dag van de duurzaamheid”]Foto’s Dag van de Duurzaamheid bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen[/miniflickr]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Fotoblog: Dag van de Duurzaamheid bij de HAN - HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Henry Lootens. Henry Lootens said: RT @hansmestrum: [Geblogd] Fotoblog: Dag…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This