Select Page

Videoblog: korte impressie Kivi Niria congres

Vorige week woensdag was het Kivi Niria Jaarcongres dat gehouden werd bij de HAN en wel bij HAN Techniek. Het ging over duurzame energie. Op deze blog heb ik al het nodige aan video’s staan, zoals een interview met Elco Brinkman en het bezoek van de SMILE-klas aan het congres. Met de tag kivi niria zijn alle berichten over dit congres hier op te halen.

Op de website van ik onderstaande video impressie van het congres. Het is nog niet de officiele versie maar het geeft wel alvast een aardig beeld.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This