Select Page

Videoblog: Interviews met oud studenten HTS Autotechniek

Videoblog: Interviews met oud studenten HTS Autotechniek
Ik kwam in YouTube nog een interessant filmpje tegen van Peter de Haan van HTS Autotechniek dat ik jullie niet wil onthouden. Hierin horen en zien we een aantal oud studenten van HTS Autotechniek aan het woord tijdens een bijeenkomst van alumnivereniging Volante. Na de rallyrace deden ze ook de HTS Autotechniek aan en bezochten de school. Uiteraard bekeken ze ook elkaars oldtimers.Bovendien werden ze aan de tand gevoeld over hun ervaring met HTS Autotechniek.

Posted via email from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This