HAN Creative Masterclass: The Future of Cities

HAN Creative Masterclass: The Future of Cities

De nieuwe HAN Creative Masterclass op dinsdag 30 november verkent de toekomst van onze steden.

Nederland vergrijst en de bevolking krimpt. Dat heeft ook grote gevolgen voor onze steden. Voor wonen, zorg, mobiliteit en leren. Hoe ziet de toekomst van de stad eruit? En moeten wij die toekomst niet anders vorm gaan geven? Met de mensen in plaats van voor de mensen? Waarin moet de stad van de toekomst creatief zijn?

In de sfeervolle zaal van Luxor Live! in Arnhem willen wij samen met u de toekomst verkennen van onze steden. Twee vooraanstaande Britse sprekers, de gelauwerde journalist en (milieu-)schrijver Fred Pearce en de bekroonde documentairemaker en maatschappelijk ondernemer David Barrie zullen hun visie geven op het thema. Daarna zal een panel van deskundigen met de sprekers en de zaal in discussie gaan over de toekomst van de steden in onze regio Arnhem-Nijmegen.

Wilt u ook hierbij aanwezig zijn? Meldt u dan nu aan!

HAN Masterclass the Future of Cities

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Peterteriele

  Gebroeders Das hebben ook mooie boeken geschreven/getekend over de toekomst van steden. Gaat het daar op lijken?

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   Hoi Peter, ik vraag @royvandalm even te reageren.

   Antwoord
  • Roy Vandalm

   Hoi Peter, de HAN Masterclass The Future of Cities gaat aan de ene kant over de gevolgen van krimp en vergrijzing voor onze steden. Dat deel behandelt Fred Pearce. David Barrie laat zien hoe je door mensen actief te betrekken de stad kunt vernieuwen. Fred is een van de meest gerenommeerde onderzoeksjournalisten van Engeland, David is een bekroonde documentairemaker en social entrepreneur. Het zijn dus meer die aspecten die aan bod komen

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention HAN Creative Masterclasses: The Future of Cities - HANs on Experience -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Quebreda and OnlineMarketeer. Hans Mestrum said: HAN Creative Masterclasses: The…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This