Select Page

Presentatie Thomas Bögl van LIAG over duurzaamheid

Thomas Bögl van LIAG architecten hield een heel interessant verhaal over de thema’s met betrekking tot duurzaamheid waar LIAG architecten zich mee bezig houden. Hij deed dat tijdens de uitreiking van de 2 duurzame sterren aan het instituut Built Environment.

Je kunt de video daarvan in dit bericht zien. Hieronder staat zijn presentatie. Niet in powerpoint of slideshare, maar in Prezi.

Om de presentatie te bekijken klik je op de playknop. Daarna wordt de presentatie geladen. Je kunt door de presentatie ‘wandelen’ door telkens op de playknop te klikken of wanneer de presentatie ‘loopt’ onder de More-knop autoplay te gebruiken. Je kunt ook inzoomen door je muiswijzer aan de rechterkant te houden. Je kunt ook overal in de presentatie klikken om details te bekijken. Met de knop naast de afspeelknop ga je terug naar het begin.
Onder More-knop zit ook de mogelijkheid voor Full screen.

 

De video van de presentatie die Thomas Bögl staat ook op dit weblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This