Select Page

Foto’s Safari naar Tanzania en Zanzibar

Deze vakantie was wel een heel bijzondere. We zijn nl. met de hele familie (met mijn vrouw en 2 dochters) op safari geweest. Ik had in het verleden eens gezegd dat als we 25-jaar getrouwd zouden zijn, ik graag een safari zou willen maken. Wel nu, aangezien we in mei dat feest hadden, gingen we nu dus die reis maken.
Het was prachtig, indrukwekkend, overweldigend en hartveroverend. Wat een natuur, wat een prachtig land en wat een bijzonder vriendelijke mensen zijn het in Tanzania.

De reis was meer dan de moeite waard en heeft bij ons een onuitwisbare indruk achter gelaten. We hebben naast prachtige parken, zoals Serengeti, Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro krater ook veel van het dagelijkse leven gezien van de Tanzanianen. We waren op markten en bij een Massai stam.

Al die indrukken verwerken we nu op onze eigen manier. Gelukkig heb ik veel foto’s gemaakt en video, zodat we het allemaal nog eens terug kunnen kijken. En dat hebben we al zeker 10x gedaan 😉

Mijn complete fotocollectie vind je op Flickr en mijn video staat nog te pruttelen in Vimeo. Die zet ik ook nog online in een aparte blogposting. Hieronder heb ik enkele plaatjes neergezet waar je op kunt klikken om de set te zien.

Dar es Salaam serengetiarusha massai stam  ngorongoro crater tarangire zanzibar

Update: een video-impressie van onze prachtige safarireis staat inmiddels ook online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This