Select Page

Fotoblog: Uitreiking 2 duurzame sterren aan HAN Built Environment

Bouwkunde en Civiele Techniek van de HAN starten het studiejaar 2010-2011 met gepaste trots: maandagmiddag 30 augustus ontvangen deze opleidingen het 2 sterren kwaliteitskenmerk Duurzaam Hoger Onderwijs.

De toekenning van dit bijzondere keurmerk was al enige maanden bekend. Nu de officiële datum daar is, willen de Arnhemse HAN-opleidingen graag aandacht besteden aan deze mijlpaal.

Gastsprekers
Tijdens de middag gaan gastsprekers in op 2 thema’s:

Thomas Bögl, werkzaam bij LIAG Architekten en Bouwadviseurs, en architect van het vooruitstrevende HAN-onderwijsgebouw voor de faculteit Educatie, spreekt over duurzame bouwkunde.

Jacobiene Ritsema, mvo-consultant en adviseur duurzaamheid van het toonaangevende ingenieursbureau Witteveen & Bos, stelt duurzame civiele techniek centraal.

René Tönissen, instituutsdirecteur van Built Environment, leidt de middag in met een presentatie over de ambities van het onderwijs. Als afsluiting natuurlijk de feestelijke uitreiking van het duurzaamheidskeurmerk door de Stichting Duurzaam Hoger Onderwijs.

Niko Roorda van Stichting Duurzaam Hoger Onderwijs (DHO gaat in op het ontstaan van het keurmerk, hoe het te behalen is en reikt het ceriticaat uit.

Zie ook:
4 gesprekken met de initiatiefnemers en een studente over duurzaamheid in het HAN-onderwijs
en
Opleidingen Built Environment halen tweede ster DHO-duurzaamheidskeurmerk

Posted via email from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This