Select Page

Videoblog: Frisian Solar Challenge Proloog en malheur HAN Solarboat Team

Videoblog: Frisian Solar Challenge Proloog en malheur HAN Solarboat Team

Gisteren was ik in Leeuwarden tijdens de 1e dag van de Frisian Solar Challenge om het HAN Solarboat Team aan te moedigen en natuurlijk op de video te zetten.
Helaas bleek bij mijn aankomst (samen met Jasmijn Vos van de Erasmus Universiteit) dat het noodlot had toegslagen bij het HAN team. Ze hadden brand gehad in de accu’s en konden niet meer varen en dus ook niet mee doen aan de sprint. De stemming was niet best.
Echter gedurende de middag na wat heen en weer bellen en hulp van iemand uit de omgeving, bleek een bevriend team accu’s te hebben voor onze HAN jongens. En vanochtend zag ik ze al weer vertrekken. Je kunt dat mooi volgen op http://www.frisiansolarchallenge.nl/live/.
Bovenstaande video is van de organisatie van Frisian Solar Challenge en geeft een mooie impressie van het gebeuren gisteren. Uiteraard maak ik zelf ook nog een video die ik hier zal bloggen, waarin we wat mensen interviewden nadat het noodlot had toegeslagen.

Posted via email from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This