Select Page

Videoblog: Frisian Solar Challenge Proloog en malheur HAN Solarboat Team

Videoblog: Frisian Solar Challenge Proloog en malheur HAN Solarboat Team

Gisteren was ik in Leeuwarden tijdens de 1e dag van de Frisian Solar Challenge om het HAN Solarboat Team aan te moedigen en natuurlijk op de video te zetten.
Helaas bleek bij mijn aankomst (samen met Jasmijn Vos van de Erasmus Universiteit) dat het noodlot had toegslagen bij het HAN team. Ze hadden brand gehad in de accu’s en konden niet meer varen en dus ook niet mee doen aan de sprint. De stemming was niet best.
Echter gedurende de middag na wat heen en weer bellen en hulp van iemand uit de omgeving, bleek een bevriend team accu’s te hebben voor onze HAN jongens. En vanochtend zag ik ze al weer vertrekken. Je kunt dat mooi volgen op http://www.frisiansolarchallenge.nl/live/.
Bovenstaande video is van de organisatie van Frisian Solar Challenge en geeft een mooie impressie van het gebeuren gisteren. Uiteraard maak ik zelf ook nog een video die ik hier zal bloggen, waarin we wat mensen interviewden nadat het noodlot had toegeslagen.

Posted via email from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This