Select Page

Videoblog: HAN-studenten IPO: Kampeerbedden voor Nomad

Videoblog: HAN-studenten IPO: Kampeerbedden voor Nomad

Bij IPO deden 11 groepen van 3-4 studenten mee. Zij konden kiezen uit 2 opdrachten, die afkomstig waren van de bekende reis- en kampeerartikelfabrikant Nomad uit Zevenaar: het ontwerpen van een nieuw, spraakmakend, kinderbedje en het ontwerpen van een zeer comfortabel kampeerbed voor 50-plussers.

Productmanager Mathijn Konings van Nomad was onder de indruk van de originaliteit, het niveau en toepasbaarheid van de concepten van de 1ejaars. Nomad wil volgend jaar een nieuw type juniorbedje op de markt brengen en de doorontwikkeling moet dus nog dit jaar gebeuren. Het veldbed voor senioren is een project voor de langere termijn. Ook hiervoor bedachten de IPO-studenten enkele totaal nieuwe concepten.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This