Select Page

Videoblog: HAN-studenten IPO: Kampeerbedden voor Nomad

Videoblog: HAN-studenten IPO: Kampeerbedden voor Nomad

Bij IPO deden 11 groepen van 3-4 studenten mee. Zij konden kiezen uit 2 opdrachten, die afkomstig waren van de bekende reis- en kampeerartikelfabrikant Nomad uit Zevenaar: het ontwerpen van een nieuw, spraakmakend, kinderbedje en het ontwerpen van een zeer comfortabel kampeerbed voor 50-plussers.

Productmanager Mathijn Konings van Nomad was onder de indruk van de originaliteit, het niveau en toepasbaarheid van de concepten van de 1ejaars. Nomad wil volgend jaar een nieuw type juniorbedje op de markt brengen en de doorontwikkeling moet dus nog dit jaar gebeuren. Het veldbed voor senioren is een project voor de langere termijn. Ook hiervoor bedachten de IPO-studenten enkele totaal nieuwe concepten.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This