Select Page

Videoblog: HAN ecomarathon 2010 de wedstrijd

Videoblog: HAN ecomarathon 2010 de wedstrijd

In deze video horen we een aantal studenten van HTS Autotechniek aan het woord en docent Wijnand Zwart over de ecomarathon voertuigen. We zien ook de 7 voertuigen die bedacht en gemaakt zijn door de studentgroepen.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. ella hueting

    Wat een mooi gezicht al deze enthousiaste studenten. Jullie werken aan onze toekomstige auto’s. En wat jammer dat ik er niet zelf bij kon zijn, ondanks de hartelijke uitnodiging van Wijnand Zwart. Ik heb echt wat gemist. Gelukkig kan ik in mijn eentje een beetje nagenieten van deze film.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This