Select Page

HAN Technische Bedrijfskunde Associate Degree

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen start in samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem een Associate degree programma (Ad) Technische Bedrijfskunde (TBK) met het uitstroomprofiel Productiemanagement.

Ervan uitgaande dat het ministerie van OCW in juli ‘groen licht’ voor het nieuwe programma geeft, wordt dit vanaf september in Arnhem (HAN) en in Doetinchem (Graafschap College) aangeboden.

Op woensdag 30 juni en dinsdag 17 augustus van 18.00 tot 21.00 uur zijn er Open Avonden bij Faculteit Techniek van de HAN aan de Ruitenberglaan 26 in Arnhem.

Bij het Graafschap College in Doetinchem worden er op dinsdag 22 juni en donderdag 8 juli van 19.00 tot 21.00 uur voorlichtingsavonden gehouden aan de J.F. Kennedylaan 51 in Doetinchem.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This