HAN Technische Bedrijfskunde Associate Degree

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen start in samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem een Associate degree programma (Ad) Technische Bedrijfskunde (TBK) met het uitstroomprofiel Productiemanagement.

Ervan uitgaande dat het ministerie van OCW in juli ‘groen licht’ voor het nieuwe programma geeft, wordt dit vanaf september in Arnhem (HAN) en in Doetinchem (Graafschap College) aangeboden.

Op woensdag 30 juni en dinsdag 17 augustus van 18.00 tot 21.00 uur zijn er Open Avonden bij Faculteit Techniek van de HAN aan de Ruitenberglaan 26 in Arnhem.

Bij het Graafschap College in Doetinchem worden er op dinsdag 22 juni en donderdag 8 juli van 19.00 tot 21.00 uur voorlichtingsavonden gehouden aan de J.F. Kennedylaan 51 in Doetinchem.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This