Select Page

HAN studenten op internationale stage


HAN Techniek Internationale Stage weergeven op een grotere kaart

Ik ben wat aan het experimenteren met Google Maps voor ons International Office van HAN Techniek. Die begeleiden studenten die naar het buitenland willen gaan om daar stage te lopen of af te studeren.
Het zou nl. leuk zijn als we de studenten op een kaart hadden staan zodat iedereen kan zien waar ze zitten.

Op bovenstaande kaart heb ik er een begin mee gemaakt. Je vindt er de namen van de studenten, de opleidingen en het bedrijf en instelling waar ze zijn. Met uiteraard de links naar de opleidingen en bedrijven.

Wel handig zo’n kaart. Je zou er ook het blogadres van de studenten of hun hyves bij kunnen zetten en wat fotootjes. En omdat ik de kaart kan delen en er rechten op kan geven, kan het office de kaart zelf bijhouden en updaten.

Het begin is gemaakt. Nu even wachten op de reacties. Als jullie nog ideeën hebben of op-en aanmerkingen dan hoor ik het graag.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Esther van Popta

  Hallo Hans,
  Wat een mooie vinding. Het zou leuk zijn als je ook aan zou kunnen geven of een student ‘online’ is. Maar dat lijkt me niet eenvoudig (dan wordt rode driehoek groen ;-)). Foto’s en links naar eigen pagina of minimaal emailadres lijkt me zeer waardevol.
  Dit lijkt me overigens een toepassing die voor allerlei afstandsopleidingen leuk is om te maken. Verder denk ik dat het heel aardig is om dit HANbreed te maken, maar dan kom je mogelijk in de problemen met privacy etc.
  Groet,
  Esther

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hallo Esther
  Bedankt voor je reactie. Wat ik nu gedaan heb zijn standaard mogelijkheden met die kaart. Online aanwezigheid is geen standaard optie, dus dat is niet makkelijk. Ik ga kijken of ik iemand van internationale office toegang kan geven zodat ze het zelf kunnen bijhouden. Je kunt nl. De map snaren.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This