Select Page

Fotoblog: Presentaties HAN ecomarathon 2010

Ik was vandaag bij de presentaties van studenten HTS Autotechniek van de HAN. Zij presenteerden hun voortgang in het project ecomarathon. Daarin moeten ze een zuinig voertuig ontwerpen en bouwen. En op 11 juni wordt op het Midlandcircuit in Lelystad een wedstrijd verreden welke groep het verst komt op 1 liter brandstop. Hierboven de foto’s van de presentatie. De sheets van de presentaties krijg ik ook en uiteraard nam ik de presentaties op op video. Die zullen dus ook op deze blog verschijnen.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This