Select Page

EveryTrail – iPhone App Review

EveryTrail – iPhone App Review

In deze video een review van Everytrail. Een geologging applicatie voor de iphone. Je kunt er routes mee uitzetten of vastleggen en foto’s en video voorzien van locatiegegevens en ook op de kaart zetten.


Ik heb de applicatie op mijn iphone gezet. Daarna heb ik een stadswandeling in Leeuwarden gevonden op de website die ik kon synchroniseren met mijn iphone en zelfs kon downloaden zodat je niet steeds online hoeft te zijn. Binnenkort ga ik deze wandeling dus lopen mbv van deze applicatie en mijn iphone.
Deze weblogposting heb ik gemaakt met de Share on Posterous bookmark. Die maakt in dit geval van een youtube videolink dus een blogposting aan in posterous en zet die vervolgens door naar services die ik aangegeven heb, zoals mijn blog.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This