Select Page

Ella Hueting blogt op Creatieve Verbindingen

Even een kort verslag van van alles binnen onze faculteit techniek.

Er blijkt weer volop werk te zijn in de technieksector. Sterker: vacatures kunnen op dit moment zelfs niet vervuld worden. Volgende week hiervoor uitgebreid aandacht!

Op 9 juni ’s middags wordt  bij een van onze goede relaties Witteveen+Bos in Deventer een netwerkbijeenkomst gehouden: “hogeschool/ingenieur van de toekomst”. Casus/thema deze keer: ruimte voor de rivier.

Vandaag een uitgebreid gesprek gevoerd met Dick Groeneveld, onze medewerker internationalisering. Hij is bezig met een jaarverslag over internationalisering binnen de Faculteit Techniek. Prachtige projecten hebben we in 2009 gedaan. Binnenkort verschijnt het verslag. Wordt vervolgd.

Meest inspirerende mailtje van de dag komt van Sjoerd Timmermans:

“Ik zag zojuist dit TED-filmpje wat je wellicht al wel kent en moest weer even denken aan hoe aardig het zou zijn als we als FT ook vanuit een why zouden kunnen praten over what we doen. Naïef?”

Nee! Niet naief. Laten we dat gewoon doen. Prachtige Tedtalk trouwens.

Posted via web from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This